7.12.10

Meghívó óvodás szülőknek gyerekeknek

EGYSZER  VOLT  HOL  NEM  VOLT……

Már jóval Karácsony előtt elkezdesz gondolkodni, hogy mi kerüljön idén a fa alá, mégsem jutsz dűlőre egyhamar? A ruhának nem örül a gyerek, kell valami játék is. Legszívesebben az életkorának megfelelő készségfejlesztőt választanád, ő mégis a tévéreklámban látott vacakért nyúz. Van arany középút?

Könyv, könyv, könyv…
Olykor kézbe venni, olvasgatni, nézegetni, simogatni, sőt talán szagolgatni, minél előbb, minél több érzékszervünkkel birtokba venni. Történetek által belebújni mások bőrébe és később gazdagodva visszatérni a sajátunkba. Ugye mennyire kellemes érzés?
Szerettessük meg minél előbb a könyveket, az olvasást gyermekeinkkel!  Hogy „jó munkát” végezzünk, tudnunk kell, hogy ezt hogy tegyük, milyen könyveket adjunk már az óvodában a kicsik kezébe.


Kedves szülőtársak!
Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a jutai könyvtárban, ahol Gombos Péter és Gombosné Szabó Sára egy családias hangulatú kötetlen beszélgetés keretében beszélnek a témáról, válaszolnak kérdéseinkre, ugyanakkor bemutatják nekünk azokat, a könyveket, melyeket nyugodt szívvel, tehetünk a karácsonyfa alá.
Időpont: december 9-én csütörtökön 16. 30 órakor
Sok szeretettel várunk: az óvoda Szülői Szervezete és a Községi Könyvtár

Nincsenek megjegyzések: